Introduktion til de tre græskarhovedgrupper, udskæringsguide og opskrifter inddelt i de salte, suppe og brød, de søde samt drinks
Emneord
græskar
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.17 (Særlige retter)
Beskrivelse
Heri: Cathrine Ilsøe: Græskar er ikke kun til pynt. Græskar slikker den allersidste forårssol : reportage fra Thorsbjerggaard. Græskar kan bruges til alt - i alle køkkener :...
ISBN
9788793575523
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
170 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Spis efter sæsonen: Efterår
Med overgangen fra sensommeren til efteråret kommer et nyt udvalg af frugt og grønt i sæson. Find inspiration til efterårets madlavning her.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Meget lækker og inspirerende bog med græskaropskrifter. Prøv fx dhal, dumplings og græskarsnurrer. Man får virkelig lyst til at komme i gang med græskarverdenen...