Om de bær, planter og svampe man finder i naturen, og som gratis kan bruges til at eksperimentere i køkkenet med
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.1 (Madlavning)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Svampe ; Planter ; Bær ; Forretter og hovedretter ; Bagværk og desserter ; Marinader, drikke og syltede lækkerier ; Tilbehør...
Originaltitel
Naturkokboken
ISBN
9788740605181
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2016)
Omfang
137 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Spis efter sæsonen: Efterår
Med overgangen fra sensommeren til efteråret kommer et nyt udvalg af frugt og grønt i sæson. Find inspiration til efterårets madlavning her.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Som amatørgastronom og er jeg glad for bogens indgangsvinkel, da det er en kombination der fungerer godt og er oppe i tiden. Skovtur og senere fouragering - "what's not to like"...