Med udgangspunkt i 8 forskellige rodfrugter gives inspiration til over 50 forskellige varme og kolde serveringer - både med og uden kød. Der er opskrifter på alt fra syltede rødbeder til bagte rodfrugter med crumble
Emneord
rodfrugter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.17 (Særlige retter)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Rødbede ; Gulerod ; Kartoffel ; Sødkartoffel ; Knoldselleri ; Pastinak ; Persillerod ; Jordskok ; Blandede rødder...
ISBN
9788793679825
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2020)
Omfang
145 sider
Forlag
Muusmann
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Spis efter sæsonen: Efterår
Med overgangen fra sensommeren til efteråret kommer et nyt udvalg af frugt og grønt i sæson. Find inspiration til efterårets madlavning her.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Rodfrugter er roden til alt godt - de dyrkes herhjemme, er langtidsholdbare, sunde, mættende, velsmagende og billige. Opskrifterne i "Vild med rødder" er nemme at følge, og der...