RB Digital

RB Digital giver adgang til 371 engelsksprogede e-tidsskrifter.

RB Digital

 

Få adgang til RB Digital her. OBS! Vær opmærksom på, at du skal være oprettet som låner på Hedensted Bibliotekerne, og være bosat i Hedensted Kommune, for at få adgang.

Titeludvalget består både af populære bladre-tidsskrifter og mere hard core fagtidsskrifter og spænder derfor bredt fra The Economist til National Geographic, Cosmopolitan, Country Living, Inked, og Backpacker. Desuden er Rolling Stone tilbage, som mange har savnet i 2016.

Tidsskrifterne er tilgængelige på samme tidspunkt som de trykte versioner og der er adgang til ældre numre fra det tidspunkt, abonnementet starter. Tidsskrifter, der er checked-out skal ikke afleveres igen. Med hensyn til søgefunktion kan der søges på de enkelte tidsskrifttitler.

Med RB Digital kan du springe køen i bladkiosken over og du kan downloade alle de tidsskrifter du har lyst til.

RB Digital anbefales til dig, der:

 • plejer at købe nyeste nummer af udvalgte engelske/amerikanske magasiner. Se komplet liste med RB Digital-magasinerne her
 • forgæves har forsøgt at købe dit yndlingsmagasin i danske kiosker.
 • gerne vil have inspiration fra det store udland til din hobby eller din faglige interesse. Du finder magasiner om alt lige fra mode til biler, rejser, musik, boligindretning, fitness og foto.

Format og devices

 • Tidsskrifterne findes i et proprietary format, hvilket betyder, at det er et format RB Digital, selv har udviklet, så tidsskrifterne kan læses på forskellige devises.
 • RB Digital kan anvendes på PC, Mac, iPad, iPhone, Android og Kindle Fire. RB Digitals App for at downloade og læse offline kan frit hentes.
 • Flere af magasinerne er interaktive med hyperlinks, video- og audio sekvenser. 

Sådan bruger du RB Digital:

 1. Indgang til RB Digital - indtast cpr.nummer og pinkode.
 2. Søg magasin, vælg efter sprog eller få inspiration i "All Genres"- oversigten. 
 3. Vælg "Checkout" - og "create new account"
 4. Vælg  "Start reading". Klik "e-mail me when next issue is available" og få besked når næste nummer udkommer.
 5. Magasiner skal udvælges på hedenstedbib.dk/rbdigital før du kan læse dem i app'en 'RB Digital for libraries'. Du kan herefter læse magasinerne når du er offline - også i udlandet.
 6. Se kort instruktiv film om hvordan du bruger RB Digital her