nøgler og Library Takeovers logo

INVITATION til møde for interesserede fællesskabere

31.08.21
Vi inviterer til fællesskabermøder.

Møderne er for alle, der - sammen med andre iderige borgere - har lyst til at være medskabere af nye fællesskaber.
På møderne vil vi under overskriften ”Hvis du fik nøglerne til biblioteket, hvad ville du så bruge biblioteket til?” sætte fut under kreativiteten og forhåbentlig i fællesskab få skabt nogle spændende aktiviteter.

Møderne afholdes her:
Tørring Bibliotek tirsdag den 7. september 2021 kl. 19:00
Hedensted Bibliotek tirsdag den 14. september 2021 kl. 19:00

At indgå i fællesskaber og være en del af noget, er vigtigt for vores trivsel. Og når vi trives, holdes ensomheden for døren. Det har en masse undersøgelser vist igen og igen. Det sidste halvandet års tid har vi været udfordret på at være sammen, og derfor vil Hedensted Bibliotekerne gerne være med til at understøtte, at nye fællesskaber udvikles.

Det er ikke noget nyt for Hedensted Bibliotekerne at indgå i samarbejder for at skabe gode tilbud til kommunens borgere. Eksempelvis har der igennem flere år været livestreaming af naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet på både Hedensted Bibliotek og Juelsminde Bibliotek, som er ganske gratis at deltage i.

Ligeledes kan man være med i en filmklub med ”hemmelige film” på Juelsminde Bibliotek, som også er gratis. Disse tilbud ville ikke kunne lade sig gøre, hvis ikke det var for frivillige kræfter som Bente Balle og Poul Hansen, der begge yder en stor og uundværlig indsats for, at disse arrangementer er en succes.

livestreaming og hemmelige film

Men vi vil rigtig gerne stable endnu flere fællesskabende aktiviteter på benene! Derfor håber vi, at der på møderne den 7. og den 14. september kommer nye spændende ideer på bordet.

Ønsker du at vide mere om projektet eller møderne, kan du kontakte udviklingskonsulent på Hedensted Bibliotekerne, Louise Westermann (Mobil: 2448 9240 / mail: louise.westermann@hedensted.dk).

Du kan læse meget mere om Librarytakeovers her...