Logo for eReolen

eReolen - ebøger og lydbøger

Adgang
Adgang hjemmefra
eReolen er bibliotekets e-bøger og lydbøger, som du kan læse/lytte til på din tablet, smartphone eller PC og Mac - lige når det passer dig.

Sådan gør du:

  1. Du skal være oprettet som bruger på Hedensted Bibliotekerne, og du skal  bo i Hedensted Kommune. Hvis du ikke allerede er oprettet som bruger, kan du blive oprettet på dit lokale bibliotek, eller du kan selv oprette dig som bruger med Nem-ID her på hjemmesiden. Du kan oprette dig med Nem-ID ved at klikke på dette link. 
  2. Gå ind på eReolen.dk eller hent app'en "eReolen" i App Store eller Google Play.
  3. Log dig ind og lån. a) På hjemmesiden eReolen.dk kan du læse/lytte de lånte titler online. b) Via app'en kan du også downloade dine lånte titler - og dermed tilgå dem uden adgang til internettet.

 

Hvor mange?

 

Hvor længe?

  • Lånetiden for e-bøgerne og lydbøgerne er 30 dage. Efter lånetidens udløb virker e-bogen/lydbogen ikke mere.
  • På eReolens hjemmeside er der adgang til tusindvis af nye titler fra flere af landets store forlag som Gyldendal, Lindhardt & Ringhof, Rosinante & Co m.m. Nye titler fra de store forlag kan have en udlånsbegrænsning i de første 6 måneder, de ligger på eReolen. Derfor kan du opleve, at du skal reservere en titel.
  • Forlagene afgør selv, hvilke titler, der kommer på eReolen til udlån, så du kan ikke forvente at alle titler er tilgængelige på eReolen.
 
Få svar på andre generelle spørgsmål her (fx Kan jeg genlåne en ebog?)
 
Du kan også få hjælp på eKurser.nu