Ane Riel
Ane Riel

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
50 kr.
Målgruppe

Ane Riel fortæller om BÆST

Ane Riel debuterede som romanforfatter i 2013 med den prisbelønnede "Slagteren i Liseleje".

Det store gennembrud kom med "Harpiks", som har vundet flere danske og internationale priser, er solgt til mange lande og filmatiseret med bl.a. Sofie Gråbøl og Ghita Nørby.

Foredraget vil især handle om Riels nyeste roman "Bæst". "Bæst" er en stor og dramatisk fortælling, der kredser om temaer som skyld og uskyld, tro og tvivl, kærlighed, begær, svigt, venskab og den menneskelige natur. Ane Riel vil fortælle om sine tanker med bogen og om de udfordringer, hun mødte under dens tilblivelse.

Det var en tysk dreng med uhyrlige kræfter, som oprindeligt gav Ane Riel idéen til "Bæst", men også John Steinbeck var en væsentlig inspiration. Derudover har Storm P. inspireret til en bestemt scene i bogen, ligesom Ole Lund Kirkegaard har haft en finger med i spillet, da en karakter skulle finde sit udseende. Og bæstet? Bæster er der mange af i romanen, men det er ikke til at sige, hvem er er det største.

Dette og meget andet kommer foredraget omkring. Og skulle der alligevel mangle noget, er man meget velkommen til at stille spørgsmål.

Køb billet her på siden eller på biblioteket.

Materialer

Ane Riel: Harpiks : roman
Reservér
  • Bog

Harpiks : roman

Af Ane Riel (2019)
Læs mere
Ane Riel: Bæst : roman
Reservér
  • Bog

Bæst : roman

Af Ane Riel (2019)
Læs mere
Ane Riel: Slagteren i Liseleje : roman
Reservér
  • Bog

Slagteren i Liseleje : roman

Af Ane Riel (2013)
Læs mere