Opskrifter på bl.a. rib-eye, filet mignon, t-bone, sirloin og flankesteak samt tilbehør af marinader og saucer
Emneord
grillretter grillstegning
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.11 (Madlavning i alm. for særligt apparatur)
Bidrag af
Beskrivelse
På omslaget: 90 geniale opskrifter...
Originaltitel
Weber's on the grill - steak & sides
ISBN
9788711359525
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2014)
Omfang
144 sider
Forlag
Lindhardt og Ringhof
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Denne serie på fire grillbøger er i den absolut gode ende af skalaen og fungerer godt som et sæt. Interessante opskrifter, kombineret med Webers varemærke, vil givetvis give...