58 opskrifter med groft grønt - rodfrugter og kål, som kam stå alene på frokost- og aftenbordet eller supplere kødet/fisken
Emneord
rodfrugter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.17 (Særlige retter)
Bidrag af
Beskrivelse
Indhold: Rødbeder - de små fede ; Gulerødder - søde stænger fra dybet ; Kartoflen - naturligvis ; Porrer - de lange blege ; Knoldselleri - store, beskidte drenge ; Persillerod &...
ISBN
9788771413212
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2013)
Omfang
112 sider
Forlag
Turbine
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Nyhed
Spis efter sæsonen: Efterår
Med overgangen fra sensommeren til efteråret kommer et nyt udvalg af frugt og grønt i sæson. Find inspiration til efterårets madlavning her.
Anmeldelser
Lektørudtalelse
En kogebog med rodfrugter som hovedingredienser for de lidt mere erfarne, der ikke tager det så nøje med opskrifts-beskrivelser og ordvalg...