Veganske opskrifter på bl.a. steg, gryderetter, sovs, supper, pålæg, bagværk, kager og desserter. Med et kapitel om ernæring og sammensætning af et plantebaseret måltid
Emneord
veganerretter vegetarretter
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret i farver
Emneord
Emnetal
64.15 (Råkost. Vegetarisk mad)
Bidrag af
ISBN
9788793664388
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2019)
Omfang
276 sider
Forlag
Indblik
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
På hjemmesiden
- Side
Det bedste vi læste i 2020
Medarbejderne på Hedensted Bibliotekerne anbefaler her, de bedste bøger, de har læst i 2020
Anmeldelser
Lektørudtalelse
Informationerne og vejledningerne om vegansk kost er relevante for nybegyndere udi den plantebaserede kost og niveauet er, så alle kan være med. Det samlede visuelle indtryk...