Sommerlæsning

Læs 3 bøger - Skriv 3 anmeldelser - Få 3 chokolader

Hent hæftet du skal udfylde - på biblioteket eller print det her fra sommerlaesning_2019_-_haefte_til_boganmeldelser.pdf

Få svar på alle dine spørgsmål vedrørende ”Sommerlæsning 2019” nedenfor:

Hvor mange bøger skal jeg læse?
Læs 3 bøger i sommerferien fra den 28. juni til den 11. august og skriv en kort boganmeldelse om hver af bøgerne i dette hæfte.

Hvem kan være med?
Alle der går i 0.-10. klasse kan deltage.

Må jeg læse hvad som helst?
Ja! Kapitelbøger, faktabøger, digte, seriebøger eller noget andet. Det vigtigste er, at det er bøger, du kan lide og som er tilpas svære for dig.
Du må læse bøger, du har lånt på biblioteket, bøger du har købt, bøger du har fundet hos dine bedsteforældre eller alle mulige andre steder.
Hvis du har svært ved at læse, kan du få hjælp på biblioteket med at finde lette bøger og lydbøger.

Må jeg læse på et andet sprog end dansk?
Ja! Læsning skal være hyggeligt. Læs på det lige det sprog, du har lyst til.

Hvordan får jeg chokolade?
Når du afleverer et udfyldt hæfte med 3 boganmeldelser af bøger, du har læst i din sommerferie, får du 3 chokolader af os som tak.
Hvis du kun når at læse og skrive boganmeldelse af 1 eller 2 bøger, kan du stadig få chokolade, men du er ikke med i lodtrækningen om præmier.

Hvordan får jeg en præmie?
Hvis du har skrevet navn og telefonnummer i hæftet, er du samtidig med i lodtrækningen om 10 præmier á 300,- fra den lokale Boghandel.

Hvor afleverer jeg hæftet?
Aflevér det fyldte hæfte i den betjente tid på dit nærmeste bibliotek: Hedensted, Hornsyld, Juelsminde, Tørring eller Uldum.
Husk at Uldum og Hornsyld er lukket for betjening i hele juli måned.

Må jeg være med flere gange?
Ja! Du får bare et nyt hæfte, når du har afleveret det første. Når du afleverer flere hæfter, har du også større chance for at vinde i lodtrækningen om præmier.