Selvhenter

Selvhenter er et tilbud om at hente og aflevere biblioteksmaterialer i lokale dagligvareforretninger. Hedensted Bibliotekerne samarbejder med: Dagli'Brugsen i Glud Leveringsdag tirsdag. Der pakkes fra Juelsminde Bibliotek Dagli'Brugsen i Lindved. Leveringsdag tirsdag. Der pakkes fra Tørring Bibliotek

Selvhenter

Det kræver bare at du kontakter dit bibliotek og fortæller, hvilken dagligvareforretning du vil benytte.
Så vil du modtage et specielt lånerkort og en oplysende folder med posten, der beskriver, hvad du skal gøre.

 
Hvordan bliver jeg selvhenterlåner?
Kontakt dit nærmeste bibliotek i Hedensted Kommune. Er du allerede låner af biblioteket, kan du nøjes med at ringe til biblioteket. 
Når du bliver oprettet som selvhenterlåner, får du et selvhenterlånerkort og en tilhørende pinkode.
 
 
Hvordan reserverer og låner jeg som selvhenterlåner?
Der er flere muligheder:
-Du kan reservere materiale gennem hjemmesiden som hvis det var til et almindeligt lånerkort. 
- Du kan ringe til eet af bibliotekerne og bestille et materiale og sige, at du er selvhenter.
- Du kan sende mail, hvor du skriver at du er selvhenter og hvad du ønsker at låne

Materialerne bliver pakket i en pose på biblioteket. Derefter sender vi en mail eller sms til jer den dag I kan afhente materialet i brugsen. Materialerne vil typisk kunne afhentes sidst på eftermiddagen i brugsen.

 
Hvordan ser jeg hvad jeg har lånt og reserveret og hvornår jeg skal aflevere igen?
Enten kan du se det på din udlånskvittering som lå i posen sammen med dit udlånte materiale i selvhenterposen. Eller også kan du gå ind på www.hedenstedbib.dk - logge dig ind.
Husk at tage højde for at materialerne skal retur til biblioteket for at blive afleveret - selvhentere har ekstra lang lånetid pga. transporten til og fra brugs og bibliotek.
 
Hvordan afleverer jeg igen?
Når du vil aflevere materialet igen, putter du det i den selvhenterpose materialet kom i, eller tag en ny pose på vognen i brugsen eller put det i en anden pose. Sæt et gult afleveringsklistermærke øverst på posen, så chaufføren kan se, at han skal have posen med retur til biblioteket. Husk også at sætte et afleveringsklistermærke på posen med materialer du ikke ønsker alligevel.
 
Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte ét af Hedensted Bibliotekerne eller Dorthe Kristensen på tlf. 79741351 eller mail dorthe.kristensen@hedensted.dk