Book Eaters - ungdomsklub for bogelskere

På Hedensted Bibliotek kan man gå i ungdomsklub for bogelskere!

Vi kalder det ”Book Eaters” – og der er pt. 2 grupper; en for dem der går i 6.-9. klasse og en for dem, der går i 10. klasse og op.
Det er gratis at gå til Book Eaters og der er absolut ingen lektier og intet krav om at møde op hver gang.
Kan man ikke være med hele tiden, er det okay at komme og være med i noget af tiden. Det kan også være, at man lige skal have fri fra skole, før man kan være der, og så dumper man bare ind.

Book Eaters 6.-9. klasse mødes onsdage i LIGE uger kl. 15:00-17:00 (opstart efter jul er onsdag den 13. januar 2021)

Nogle af de unge, der går i Book Eaters har været med i mange år, andre er næsten lige startet. Men der er ALTID plads til nye i klubben og ALLE er velkomne hos os.

Book Eaters mødes ved langbordet i den fjerneste ende af biblioteket, der hvor ungdomsbøgerne er. Der bliver serveret chips og saftevand, når man er til Book Eaters – det må jo gerne være lidt hyggeligt.

Vi starter altid med, at bibliotekaren, Stine Bo, kommer og viser de nye ungdomsbøger, der er kommet på biblioteket siden sidst. Book Eaters får altså lov at se de nye bøger og får mulighed for at få dem med hjem, før alle andre lånere.

Derefter går snakken lidt mere frit om seneste eller kommende læseoplevelser. Nogle gange er der et bestemt tema at snakke ud fra, eller en lille aktivitet. Det kan man selv være med til at bestemme og have indflydelse på, når man går til Book Eaters.

Bibliotekaren er kun med til at starte med – og så er hun altid til at finde på biblioteket, hvis der er brug for det. Men ellers får man lov til at hygge sig og snakke uden en voksen til at holde øje og tage styringen.

 

Har du lyst til at prøve Book Eaters?

Så bare mød op. Det er gratis, kræver ingen tilmelding og så er det helt uforpligtende.
Vi glæder os til at se dig.
Ring eller skriv til bibliotekar, Stine Bo Nørgaard, hvis du vil vide mere: 7974 1383 eller stine.norgaard@hedensted.dk