coronavirus

Bibliotekerne er helt lukket ned

06.01.21
Fra den 7. januar og frem til den 7. februar 2021 er alle Hedensted Bibliotekerne helt lukket.

For at mindske spredning af Coronavirus forlængede myndighederne den 13. januar 2021 restriktionerne fra den fra d. 5. januar 2021. Det er derfor besluttet at alle Hedensted Bibliotekerne fortsat er helt lukket ned og det er derfor ikke muligt at afhente reserveringer, bestille bogposer eller aflevere materialer. Nedlukningen gælder indtil videre frem til og med den 7. februar, hvor vi igen tager bestik af situationen.

Hvis du har spørgsmål om nedlukningen, er biblioteket åbent for telefonisk henvendelse på tlf. 79741360 alle hverdage kl. 10-12.

Gebyrer
Der tilskrives ikke gebyrer på materialer, som skulle have været afleveret i lukkeperioden.

Reserveringer
Det er stadig muligt at reservere materialer i lukkeperioden, men du kan først hente dit materiale, når vi åbner normalt op igen. 

Alle reserveringer, der ikke er blevet afhentet inden lukningen, lader vi stå på afhentningshylden, så du kan afhente dem senest 5 dage efter, at bibliotekerne igen åbner. Herefter vil materialet blive sat på plads, og du skal lave en ny reservering.

Fornyelse af materialer
Du kan forny materiale på vores hjemmeside eller via biblioteksappen, medmindre der er reservering på materialet.

Aflevering
Du kan ikke komme på biblioteket og aflevere dine materialer. Behold dine materialer der hjemme. Når bibliotekerne åbner igen, får du 14 dages frit lejde til at aflevere materialerne.

Online tilbud
Vi skal passe på hinanden og opfordrer derfor alle til at benyttet bibliotekets digitale tilbud, som ikke er berørt af lukningen.
Du kan derfor stadig låne e-bøger og lydbøger på eReolen og på e-ReolenGo til børnene.
Du er også låne film på Filmstriben. Her er masser at gode film til både børn og voksne.

HUSK: du har mulighed for at låne op til 10 e-bøger og 10 lydbøger på eReolen. Du kan også låne op til 3 film på filmstriben.

Vi følger udviklingen tæt, og justerer denne side efter gældende retningslinjer:
Senest opdateret den 14. januar 2021 kl. 9:30