Livestreaming

Hedensted og Juelsminde Biblioteker livestreamer naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

Har du brug for at få udfordret de små grå, og er du interesseret i det naturvidenskabelige? Så har du her en enestående mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for mange forskellige grene af naturvidenskaben.

Foredragene bliver afholdt af professorer fra Aarhus Universitet, og der lægges stor vægt på, at formidlingen er udfordrende samtidig med, at alle kan være med uanset faglige forudsætninger. Emnerne spænder vidt, og eksempler på kommende foredrag til foråret er "Einsteins relativitetsteori", "Kvantecomputeren" og "Rask og glad - tak dine unikke mikrober". Du kan se alle foredragene med datoer og emner under menupunktet "Det sker" her på hjemmesiden https://www.hedenstedbib.dk/arrangementer.

Der er fri entré til alle foredrag, og de foregår altid på tirsdage fra kl. 19-21. Alle er velkomne og man skal blot møde op!

På foredragsaftenerne har vi frivillige til at være vært og sikre at vi får en god aften. Der er dog plads til flere frivillige hænder, så har du lyst til at hjælpe til ved foredragene, er du meget velkommen til at kontakte Louise Westermann Mathisen på Hedensted Bibliotek på tlf. 79 74 13 54.

Har du lyst til at læse mere om konceptet bag de offentlige foredrag fra Aarhus Universitet kan du følge dette link https://ofn.au.dk/