Livestreaming

Hedensted og Juelsminde Biblioteker livestreamer naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

Har du brug for at få udfordret de små grå hjerneceller, og er du interesseret i det naturvidenskabelige? Så har du her en enestående mulighed for at komme tættere på de nyeste opdagelser og erkendelser inden for mange forskellige grene af naturvidenskaben.

Foredragene bliver afholdt af professorer fra Aarhus Universitet, og der lægges stor vægt på, at formidlingen er udfordrende samtidig med, at alle kan være med uanset faglige forudsætninger. Emnerne spænder vidt.

Tilmelding

Du kan se alle foredragene med datoer og emner under menupunktet "Det sker" her på hjemmesiden https://www.hedenstedbib.dk/arrangementer
Der er fri entré til alle foredrag, og de foregår altid på tirsdage fra kl. 19-21.

I disse Corona-tider er vi nødt til at være forberedte på, hvor mange der møde op til livestreamingerne, så vi kan opstille stole med behørig afstand.
Derfor er det nødvendigt at du booker en billet til de livestreaminger, du gerne vil deltage i. Det er stadig gratis at deltage.
Dog koster livestreamingen "Smagen af øl" den 10. november 2020 30 kr, fordi der efter livestreamingen er arrangeret ølsmagning. 

På foredragsaftenerne har vi frivillige til at være vært og sikre, at alle får en god aften.
Der er dog plads til flere frivillige hænder, så har du lyst til at hjælpe til ved foredragene, er du meget velkommen til at kontakte Louise Westermann Mathisen på Hedensted Bibliotek på tlf. 79 74 13 54.

Har du lyst til at læse mere om konceptet bag de offentlige foredrag fra Aarhus Universitet, kan du læse mere på https://ofn.au.dk/