bøger ved udlånsautomaten

Din gode gerning hjælper børn i Syrien

10.01.22
Fra den 4. januar og frem til Danmarks Indsamling den 29. januar udløser hver god gerning en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden.

Lån en bog for en anden, luft naboens hund, inviter til en gåtur, tag opvasken eller noget helt andet. Du bestemmer selv dine gode gerninger – alle gode gerninger tæller.

Registrer din gode gerning og støt Danmarks Indsamling 2022 med 20 kr.

Når du registrerer din gode gerning på dr.dk/godegerninger udløser det en donation på 20 kroner fra Novo Nordisk Fonden. Pengene går til et Røde Kors-projekt i Syrien, som hjælper udsatte børn og unge til at få en uddannelse og dermed øge deres muligheder for fremtiden.

Hvis du har lyst, kan du indsende et foto af din gode gerning, og på Ramasjang kan du dele en video her: dr.dk/ramasjang

Du kan printe og udfylde Gode Gerninger-beviset hjemmefra og aflevere det på biblioteket. Find Gode Gerninger-beviset her

Sidste frist for at indberette gode gerninger er fredag den 28. januar kl. 12:00.

Danmarks Indsamling 2022

Gode Gerninger er en kampagne i forbindelse med Danmarks Indsamling 2022, hvor børn hjælper børn. Ramasjang, Ultra, DR Lær, FDF, Friluftsrådet og landets biblioteker samler ind til Danmarks Indsamling 2022 sammen med de yngste danskere - en tilbagevendende hjælpeaktivitet, der hidtil har engageret tusindvis af landets børn. 

Danmarks Indsamling 2022 er et samarbejde mellem DR og 12 humanitære organisationer.

Her kan du læse mere om Danmarks Indsamling 2022