Endnu lettere at komme ind på biblioteket

Endnu lettere at komme ind på biblioteket
Nu behøver man ikke længere en pinkode for at komme ind på Hedensted Bibliotekerne. Man behøver heller ikke at være registreret som låner. Man skal bare sætte sit sundhedskort i boksen uden for døren - uden at taste en pinkode. Hvis man vil låne noget med hjem, skal man stadig være registreret som låner - og bruge både sundhedskort og pinkode. Man kan blive registreret som låner på hjemmesiden www.hedenstedbib.dk eller ved at komme på biblioteket i den betjente tid.

Nemmere at komme ind

Læs og hør- En læse-lyttekreds i Tørring
Er du midt i livet? Har du lyst til at læse eller lytte en god bog? Dele dine tanker omkring den med andre?
Meld dig til læsekredsen LÆS OG HØR, hvor vi mødes fire tirsdage fra februar til maj - og får gang i en god snak om aftenens bog. De to første bøger ligger fast, de to sidste titler kan du få medindflydelse på. Du kan lytte til bøgerne som lydbog, læse som e-bog eller som fysisk bog. De fysiske bøger kan nu hentes på biblioteket. Lydbøgerne og e-bøgerne kan findes på ereolen.dk - ved spørgsmål henvend dig på biblioteket eller på mail til sognepræst Janus Kirk Faaborg (jakf@km.dk) eller bibliotekar Dorthe Kristensen (dorthe.kristensen@hedenstedbib.dk) Vi mødes første gang tirsdag den 19. februar kl. 19-20.30, hvor vi læser Hvis der skulle komme et menneske forbi af Thomas Korsgaard.   

Pah- en udstilling i fotos om et levende samarbejde mellem en landsby i Mali og en forening i Danmark
Foreningen International Kontakt (IK) samarbejder med landsbyen Pah om fx madordning i den lokale skole, bæredygtig produktion af bomuld til fremstilling af tøj, etableringen af et sundhedshus hvor der bl.a. undervises i god hygiejne. Udstillingen kan ses på Tørring Bibliotek frem til 5. marts.

Pah

Anne Vibeke Ginnerup udstiller skønne og praktiske stoftasker, poser og net på Juelsminde Bibliotek.
Anne Vibeke har altid lavet mange kreative ting: strik, broderi, filtklip, uro’er etc. For et par år siden fik hun en symaskine i fødselsdagsgave og så begyndte interessen for at sy.
Anne Vibeke glæder sig over at finde fint og sjovt stof og sætte det sammen til tasker, net og poser. Der er poser og tasker, der kan bruges til shopping, strikketøj, lejetøj osv.
Du kan se udstillingen indtil 27/2. Måske bliver du inspireret til selv at kaste dig over stof og symaskine - ellers kan man også købe en af Anne Vibekes fine poser...

Anne Vibeke

 

Med venlig hilsen

Dorthe og Lene, Hedensted Bibliotekerne.