Papirer og nøgle

Om dette arrangement

Tid
19:00 - 21:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe

På besøg hos Kriminalkommissær Barnaby

Tag med på tur til Barnabys verden til det fiktive grevskab Midsomer. Hør om bøgerne, tv-serien og de idylliske små landsbyer, hvor alle de uhyrlige mord finder sted.

Vores kulturformidler og Barnaby-entusiast Nana Mikkelsen fortæller om en af de længst kørende tv-serier på dansk tv. 

Vi starter med at se på de syv originale krimier af Caroline Graham, hvordan bøgerne blev oversat til tv-mediet, hvad der er ændret og hvorfor. Undervejs vil Nana læse uddrag af bøgerne og vise klip fra tv-serien. Måske får vi svar på hvorfor, at så mange elsker at se og gense serien.

Grevskabet "Midsomer" er ren fiktion, men den smukke natur og de idylliske landsbyer findes i virkeligheden. Tv-serien er primært optaget i det sydlige England i grevskaberne South Oxfordshire og Buckinghamshire, og mange turister tager hvert år på egen hånd eller på organiserede ture til denne del af verden for at se de smukke steder og få et indblik i tv-magien. Nana Mikkelsen har været rejseleder på netop sådan en tur og vil vise sine fotos, fortælle om de mange locations og hvordan de bliver udvalgt. 

Kom og vær med til en hyggelig aften, hvor I både kan få inspiration til vinterens krimilæsning eller jeres egen rejse til England. 

Bestil gratis billet her på siden eller i forsalg på biblioteket. 

Materialer

GennemseGennemse
  • Lydbog (net)

Trofast indtil døden

Af Caroline Graham (2013)
Kriminalroman. Chefinspektør Barnaby tilkaldes til en landsby, hvor en utilpasset rigmandshustru pludselig forsvinder...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Lydbog (net)

Skrevet i blod

Af Caroline Graham (2016)
Kriminalroman. Barnaby tilkaldes efter mordet på sekretæren i en forfatterkreds, der overraskende har besøg af en ken...
Læs mere